Kjøpe feriehus


I vårt søsterfirma Floridabolig.no har vi norske og svenske agenter som kan bistå deg med å finne en feriebolig som imøtekommer dine kjøpekriterier og som egner seg til korttidsutleie. Det er veldig viktig å bruke en kjøpers megler som har kompetanse med kjøp av ferieboliger da det er mange byer i Florida, og noen ganger enkelte områder innen en by, som ikke tillater korttidsutleie. Det er også flere byer som har regulert ferie- og korttidsutleie og det er da viktig at man har kjennskap til alle de forskrifter og regler som har med utleie av boligen.

Vi har mange års erfaring i å veilede norske kjøpere i hvordan man bør strukturere eierskapet av boligen for å, for eksempel, oppnå skattefordeler. Det finnes mange forskjellige modeller og alle har sine fordeler samt ulemper. Den beste modellen er helt avhengig av den enkelte kundes situasjon og behov, samt hva du har kjøpt og hva som er formålet med kjøpet. For mer veiledning på dette område kan du ta kontakt med selskapets daglige leder, Lars Heldre.

Vi kan også bistå deg med å etablere et amerikans firma eller, hvis du ønsker å kjøpe en eiendom i ditt eget navn, med anskaffelse av et amerikansk skattenummer (ITIN from the Internal Revenue Services). Vi tilbyr i tillegg mange andre forretningstjenester som er spesielt rettet mot norske kjøpere.

Å bruke oss som kjøpers megler koster ingen ting da det er selgers meglers kontor som betaler vår provisjon. Derfor hvis du er interessert i å kjøpe et feriehus, ta kontakt med Lars Heldre.
Forvaltning 


FloridaLeie.no tilbyr mange flere tjenester enn det som er normalt blant andre aktører som driver med forvalning og utleie av ferieboliger. Grunnen til dette er at de fleste av våre kunder som eier et feriehus er bosatt i Norge og Sverige og derfor er avhengig av et firma som kan bistå med alle de forretningsoppdrag som må fullføres i tillegg til forvaltning og ferieutleie. For å imøtekomme dette behovet er vi idag en såkalt “One Stop Shop”!


Lisens og registrering 

Vi gjør det enkelt for deg. Feriehuset ditt blir registrert i vår såkalt collective license with the Division of Hotel and Restaurants. I byer hvor korttidsutleie er regulert, slik som i Fort Lauderdale, sørger vi for at huset blir registret og at det tilfredstiller alle de forskrifter og regler som har med utleie av boligen.


Rengjøring

Vi har flere rengjøringsfirmaer som er innleid til å passe på at våre feriehus har en høy standard til en hver tid slik at alle gjester/leieboere får et flott opphold. Med utsjekking og innsjekking, ofte i løpet av samme dag, sørger vårt rengjøringspersonale for at du får et høyt utleiebelegg. Å sjekke inn i et Floridaleie.no feriehus skal være som å sjekke inn på et fire eller fem-stjerners hotell.


Vedlikehold og reprasjoner

Vi har fulltids property managers som er ansvarlig for å passe på alle ferieboliger. Om du har en flekk på en vegg eller noe må repareres fikser vi det med en gang slik at gjester i huset og fremtidge gjester får et flott opphold. FloridaLeie.no har flere håndverkere som står parat til å håndtere alle slike oppgaver. Property managers er også ansvarlig for å overse eksterne leverandører som tilbyr tjenester slik som svømmebaseng-vedlikehold, gartnertjenster og skadedyrbekjempelse.


Regnskapsføring og skatt

Alle leiekontrakter som er for en leieperiode som er seks måneder eller kortere har i Florida en såkalt sales tax på 6% og en såkalt Tourist Development Tax (also referred to as tourist tax, bed tax or resort tax) på 5%. Vi gjør det enkelt for deg da vi sørger for at disse skattene blir betalt hver måned.

Vår management software solution gjør det enkelt for oss å holde orden på alle dine leieinntekter, og for de fleste huseiere betaler og bokfører vi også alle kostnader. På den måten er alt i orden når regnskapet skal presenteres for revisor i USA. Våre feriehuseiere bruker et revisjonsfirma med bred erfaring i å utføre skatteoppgjør for ikke-amerikanske eiere som enten eier en feriebolig i sitt eget navn, et norsk firma eller et amerikansk datterselskap av et norsk firma.


Renovation & interior decorating

Vi har et eget firma som hjelper våre kunder med interiørdesign og renoveringsprosjekter. Mange av våre kunder velger å bruke dette tilbudet da de ikke selv har anledning til å være til stede for å overvåke et slikt prosjekt og ofte trenger noen som kan ta i mot møbler og lignende. Beatriz Rivera driver dette selskapet og har innredet og renovert mange av våre feriehus.

  
Markesføring

 

Hvorfor bør jeg bruke FloridaLeie.no til å forvalte, markedsføre og leie feriehuset mitt?

 1. Vi mener at svaret på det spørsmålet er at i alt vi gjør så gir vi deg det lille ekstra som skal til for at alt blir tilnærmet perfekt.

 2. Vi har en av de mest elegante og brukervennlige website/portaler i vår bransje som var skreddersydd og programmert av the best and brightest web portal developers.

 3. Vi har mange versjoner av vår website/portal på forskjellige språk i forskjellige land med forskjellige domener, og vi kommer til å forsette med å lansere portaler i nye land.

 4. Med mange versjoner av vår website/portal i mange forskjellige land oppnår vi SEO (search engine optimization) med søkemotorer i flere land på flere språk.

 5. Alle våre feriehus beskrivelser var skrevet av en professionel amerikansk skribent.

 6. Alt innhold på vår amerikanske website/portal, inkludert nye hus beskrivelser, blir  professionelt oversatt av et oversettelsesbyrå til mange forskjellige språk.

 7. Alle feriehus blir fotografert av en av de beste eiendomsfotografene i Florida.

 8. Vår management/marketing software solution fungerer slik at vi kan lage en annonse ved bruk av et grennsesnitt og deretter formiddle denne annonsen til over 30 andre markedskanaler som, for eksempel, HomeAway, VRBO, Expedia, Booking.com, Airbnb, Flipkey og Tripadvisor i tillegg til mange andre.

 9. Med mange års annonsering i Skandinavia har vi mange skandinaver som leier våre feriehus.

 10. Vi behandler alle våre kunder likt og driver ikke med forskjellsbehandling. Alle ferieboliger blir annonsert like mye så sant en eier ikke har bedt oss om å få mindre eksponering på sin bolig.

 11. Vi har fulltids bookingagenter som sørger for at du får høyest mulig utleiebelegg, men også beskytter ditt hus ved å passe på at ikke hvem som helst for lov til å leie boligen.

 12. Vi har fulltids property managers som tar seg av alle reprasjoner og passer på din eiendom. Property managers er også ansvarlig for å overse eksterne leverandører som tilbyr tjenester slik som svømmebaseng-vedlikehold, gartnertjenester og skadedyrbekjempelse.  

 13. Med en fulltids Director of IT og en gründer med en lidenskap for teknologi kommer vi alltid til å være i forkant av teknologien. Vi har stor tro på at dette er nøkkelen til vår suksess og videre vekst.    

Enkelt sagt : De ferie utleieboliger som oppnår mest online eksponering med de beste bildene og den beste presentasjonen kommer til å tjene mest, og det er der vi kommer inn!